SEO copywriter aan het werk

SEO copywriter? 1 adres: Pardoes!

Ben jij ook toe aan nieuwe webteksten, een blog of misschien een volledig nieuwe website? Kortom: je zoekt een SEO copywriter die jouw webteksten een zetje kan geven, die zorgt dat jouw webteksten doen wat ze moeten doen: opvallen! Zowel bij je klanten, als bij Google.

Straffe copy

Bij een kop straffe koffie hoor ik graag wat jouw verhaal is, wie jouw klanten zijn, waar je naartoe wil en wat je wil bereiken met jouw website. Ik schrijf daarna voor jou de straffe copy: webpagina's, blogs, landing pages. Noem maar op. Maar altijd vlot leesbaar voor je klanten en gemakkelijk te vinden voor zoekmachines.

SEO, waarvoor is dat nodig?

Je wil graag zoveel mogelijk (potentiële) klanten naar jouw website leiden? Dan is het uiteraard van belang dat die klanten jouw website gemakkelijk vinden. In België is Google daarvoor nog steeds het populairste platvorm. Een recente studie toonde ook aan dat mensen doorgaans niet verder dan de eerste 4 zoekresultaten kijken. Daar wil je met jouw website dan natuurlijk ook tussen staan.

Enter the SEO copywriter

Om hoog te scoren in Google, kom je er met een goed geschreven tekst alleen niet. Enter de SEO in SEO copywriter. SEO staat voor Search Engine Optimisation: goed geschreven en vlot leesbare teksten, niet alleen voor jouw klanten, maar ook voor zoekmachines zoals google. Hoe je dat doet? Stop goed gekozen zoektermen of keywords in je teksten, dan sta je al een stapje verder. Als je het geheel daarna ook in een voor Google goed herkenbare vorm giet met titels en subtitels, dan ga je al heel wat hoger in de rankings komen. En jouw klanten? Die overtuig je om te klikken met een vlotte metatitle, een duidelijke omschrijving in de metadata en een pittige Call to Action!

Een blog zei je?

Net zoals jij met je bedrijf vooruit wil, zo houdt ook Google van dynamiek. Het verhaal stopt dus niet bij een goed opgebouwde website en SEO webteksten. Jouw website moet een levend geheel worden met regelmatig nieuwe content. Nieuwsberichten, blogposts, kortom, interessante informatie die jouw klanten keer op keer doet terugkeren naar jouw website.

Wil jij graag jouw website op dat hoogste schavotje krijgen?