pardoes freelance copywriter

Hoi, ik ben Sofie. Jouw freelance copywriter.

Of dat zou ik kunnen worden.

Want je bent blijkbaar op zoek naar een copywriter, en je wil graag weten of het zou klikken?

Wie ik ben? In het kort: freelance copywriter, vertaler, tekstschrijver, content marketeer, digital nomad, blogger, en nog wat meer.

Ik schrijf teksten voor zowel online als offline gebruik. Soms wat formeler, af en toe wat losser. Maar altijd vlot leesbaar, grammaticaal correct en gericht op jouw doelpubliek.

Net wat je zocht?

Wie is Sofie nog meer?

Wel, het zal je niet verbazen, maar ik hou van taal. Ik hou van vreemde woorden - zoals pardoes, motseklet, tuttefrut en kwistenbiebel. Ik hou van talen, en van schrijven uiteraard. Dat zit er al in van kleins af aan: boeken lezen, verhaaltjes schrijven, liedjesteksten van mijn tieneridolen vertalen. Toegepaste taalkunde was dan ook een logische studiekeuze. 15 jaar later met een rugzak vol ervaring als marketing- en communicatieprofessional was de volgende logische stap die naar het freelancen. Omdat ik graag verhalen vertel. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Omdat ik klaar was voor een nieuw avontuur.

Of ik ook ervaring heb in jouw branche?

Waarschijnlijk niet. Gelukkig hoeft dat geen probleem te zijn. Ik ben geen wandelende encyclopedie maar ik ben wel een kennisspons met een breed interesseveld. Dat kan heel uiteenlopend zijn, van design verlichting tot hoogtechnologische medische toepassingen. Als freelance copywriter is het mijn vak om me in te werken in jouw product of bedrijf. En vooral, om met een frisse blik vanuit het standpunt van jouw klanten te kijken en voor jouw klanten te schrijven.

Lijkt je dat wel wat?